5 kreative ting du kan lave i juleferien

5 kreative ting du kan lave i juleferien

Juleferien er en tid til familie, venner og sjov. Det er også en god tid til at være kreativ! Hvis du leder efter nogle sjove og festlige idéer, er du kommet til det rette sted. I dette blogindlæg vil vi dele fem af vores foretrukne kreative ting at lave i juletiden. Lige fra at lave din egen dekoration til at lave nisser og snemænd – vi har noget for enhver smag! Så saml dine forsyninger, og gør dig klar til at fejre det med stil!

Lav dine egne julekugler

At lave dine egne julekugler er en fantastisk måde at give dit julepynt et personligt præg. For at komme i gang skal du bruge nogle forsyninger: julekugler af klart glas eller plastik, glitter, lim og andre dekorationer, du ønsker at tilføje, f.eks. bånd eller knapper.

Når du har alle materialerne klar, begynder du med at tilføje dem til julekuglen. Du kan også bruge glasmaling til at farve hele julekuglen får du begynder at pynte den med ting, så du får en helt anden baggrund end den ellers gennemsigtige baggrund der ville have været. Gode farver at male julekuglen i er rød og grøn der er kendte julefarver.

Lav piberenser dyr, nisser og juletræer

Med en smule kreativitet og nogle farverige piberensere kan du lave alle mulige sjove juledekorationer. Piberensere er især gode til at lave dyr – lige fra katte, hunde og fugle til rensdyr, julemænd og endda snemænd! For at komme i gang skal du bruge forskellige farver piberensere til at lave kropsdele og kan supplere med f.eks. træperler som hoveder og øjne.

Piberensere el. chenille som de også hedder er også særdeles gode til at lave nisser og juletræer med. Tag røde piberensere i brug og fold dem på midten, hvorefter du sætter en perle nedover og tegner et ansigt på. Du kan også hurtigt forme et juletræ af en grøn piberenser og sætte perler på enderne af grenene som julepynt. Begge dele udgør et fint påhæng til juletræet.

Lav julehjerter og julestjerner af papir

Du kan også lave dine egene julehjerter og julestjerner af papir. Det er en rigtig nem og klassisk løsning, fordi du i mange tilfælde kan få papir der er skåret ud, så du bare skal gå igang med at flette.

Alle kan være med på det ved at følge vejledningen er altid er vedlagt pakker med dette færdigklipper papir. God fornøjelse med julehyggen.