HAY kasser til opbevaring i hjemmet

HAY kasser til opbevaring i hjemmet

Hvis du er på udkig efter en god opbevaringsløsning til at baby- og børnetøj, så har vi fundet løsningen for dig! De smarte og super flotte HAY kasser, er helt perfekte til at organisere alt det tøj der oftest bare ender i en stor bunke. HAY kasserne kommer i et væld af flotte pastel-farver og de vil derfor også bidrage positivt til værelsets indretning. Derudover kan de også fungere som farvekoder, så du kan skabe dit helt eget og system i børnetøjet. Du kan for eksempel have blå kasser til bukser, lyserøde til trøjer, gule til sokker og sutsko, grønne til sweatre og striktrøjer, hvide til det der er ved at blive for småt og brune til det tøj der stadig er en smule for stort. På den måde vil du altid have styr på hvor du skal lægge dit barns tøj hen efter tøjvask. Det vil samtidig også være slut med at rode en stor bunke af tøj igennem for den ene body, som du ved er ved at blive for lille og du derfor gerne vil bruge så meget som muligt. Du slipper også for de fremtidige månedlige sorterings dage i alt børnenes tøj for at lokalisere alt det der skal gives videre fordi de er vokset ud af det. Nu ved du nemlig, at alt det der er ved at være for småt eller allerede er blevet det, det ligger samlet i den hvide kasse.

Få styr på alt legetøjet

Hvis du derimod har helt styr på tøjopbevaring, men mangler opbevaring til legetøj, så er HAY kasserne også helt perfekte. Her vil de kunne bruges til dukker, biler, udklædning, legemad, bøge og hvad man nu ellers finder på børneværelset. Farverne vil her også være en stor hjælp for barnet, da det med tiden vil kunne forbinde legetøjet med den rigtige farve kasse. Dette er derfor også en perfekt måde at støtte barnet i at lære at rydde alt sit legetøj op igen.

Der er mange der vælger at have et lille udvalg af legetøj inde i stuen, så barnet kan lege mens man ser fjernsyn eller laver mad og her vil kasserne også være perfekte. Alt efter hvilke farver der er i jeres stue i forvejen, så kan du vælge kasserne ud fra dem så de passer sammen. Har du en blå væg, så vil de blå nuancer HAY kasser passe perfekt ind! Eller måske du vil krydse farverne, så du får en gul og en grå kasse foran den blå væg. Kun fantasien sætter grænser!

Sortering af vasketøj med HAY

Hvis du gerne vil vaske dit barns tøj for sig, så vil HAY kasserne også være perfekte som vasketøjskurve, da du også her kan bruge farverne som opdeling. Så kan du have dem stående enten på børneværelset eller ved vaskemaskinen og lægge tøjet i de forskellige kasser alt efter som det bliver tid til at vaske det. Her vil HAY kasserne også være helt idéelle da de er lavet af plast og det har derfor ingen betydning om tøjet er plettet eller vådt.