En af de største glæder ved Julefrokostbordet er sild, og en af de allerbedste varianter er hvidløgssild.
Hvisløgssild er utroligt let at lave, smager helt fantastisk og skålen bliver lynhurtigt tømt.

Fremgangsmåde til sild med hvidløg
Hæld marinaden fra sildene, lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker. Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, hvidløg, løg, dild og citronsaft og smag den til med salt og peber.
Vend sildene i dressingen og lad dem trække på køl i 1 dag.
Server med groft rugbrød og løgringe til.

Ingredienser til hvidløgssild

400 g marinerede sild
2 dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
3 fed hakkede hvidløg
1 lille, hakket skalotteløg
1 dl klippet dild
1 tsk. citronsaft
Salt og peber

Tilbehør
Rugbrød og løgringe

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar