Nu kan du (måske) snart købe aktier i memes

Nu kan du (måske) snart købe aktier i memes

Man kan efterhånden købe aktier i alt. Alt fra vindmølleenergi til sportsmærker, og nu også sociale medier, og alt hvad de bringer med sig af jokes, memes og nye trends. Et af dem er Reddit, den store amerikanske hjemmeside, som både leverer sladder, nyheder, jokes og gode råd. Udvekslingen af alt dette står brugerne for, idet hjemmesiden har form af et onlineforum, hvor forskellige underkategorier – kaldet subreddits – danner rammen for de forskellige fora.

Til eksempel har næsten alle lande deres eget subreddit, og derudover er der subreddits dedikeret til blandt andet jokes, gaming, musik og mere specifikke subreddits som for eksempel ”Idiots in cars”.

Målgruppen for Reddit lader til at være et sted mellem 15 og 70 år, og nu har platformen altså også nået aktiemarkedet. I hvert fald hvis man skal tro på rygterne.

Lær om Reddit i skolen

Reddit er endnu ikke blevet børsnoteret, hvilket betyder at aktieinvestorer verden over nu holder et skarpt øje. Det kan nemlig godt betale sig at købe aktier i Reddit før de bliver børsnoterede.

Og hvad gør man så, hvis man gerne vil købe aktier i sit yndlingsonlineforum? Først skal du tage på aktieskole. Det betyder heldigvis ikke gabende lange dage på en skolebænk, men kan gøres nemt og hurtigt online. Her får du nemlig de bedste råd til hvordan du kommer i gang med at handle aktier. Og mere specifikt kan du få hjælp til valg af handelsplatform, samt lidt baggrundsviden, som alt i alt gør dig i stand til at vurdere, om du vil tage chancen og købe en Reddit aktie. Du kan læse mere på https://aktieskole.com/reddit-aktie/.

Reddit er kommet for at blive

Reddit har eksisteret siden 2005 – altså cirka lige så længe som Facebook. Hvor mange andre sociale medier undervejs har måtte give op – her nævnes i flæng Myspace og det danske Arto – så har Reddit formået at overleve. Om det er deres brede målgruppe eller deres design der gør forskellen, skal ikke kunne siges. I hvert fald har de flere millioner daglige brugere, og et utal af forskellige subreddits at følge med i.

Med det in mente lyder det sandsynligt, at en Reddit aktie en dag bliver mange penge værd. Det kan også være den rigtig hurtigt bliver mange penge værd. Og nå ja, så kan det også være der aldrig kommer til at eksistere Reddit aktier. Men det er jo det spændende ved aktiemarkedet.